1205 Budapest, Határ út 83. +361/287 8100 info@partner-doors.hu
Menü

Ajánlatkérés

Árajánlat, ajánlatkérés

Milyen méretek szükségesek az árajánlat, ajánlatkérés készítéshez?

  • télikert szélessége: ez a méret általában a ház falától számított távolság, ha az terasz, ha önálló építmény, könnyű szerkezet, akkor az alakos részek a tetőnél.
  • A  télikert hosszúsága: ez a méret általában a terasz teljes szélességével megegyezik, de természetesen építhetjük kisebbre is, vagy az egyenes szakasz.
  • A télikert belső magassága: ez az a méret, ahonnan indulni fog a télikert, vagy a legmagasabb pontja.
  • Ez így egy egyszerű télikert méretezése. Lehet a télikert alakos, íves nyeregtetővel, sátortetővel, csapott tetővel stb.

Milyen adatok kellenek még az árajánlat készítéshez?

Fontos információ, hogy milyen nyílászárókat képzelt el a leendő télikertjébe.

A télikert nyílások szempontjából számtalan variáció létezik. A maximálisan kialakítható méretekről és az adott helyen ajánlott legideálisabb megoldásról kollégáink készséggel adnak tájékoztatást. Nyílászárók működése lehet: bukó, nyíló, bukó-nyíló, bukó-toló, toló-harmonika és ezeknek a 2 szárnyas kivitele is.

Ezen felül tudnunk kell, hogy milyen osztásokat képzelt el a télikert oldalaiban és elejében. Az legoptimálisabb osztás mérete szélességben 1-1.3 méter, de ettől nagymértékben is eltérhetünk.

Lehetőség van helyszíni felmérés kérésére is Magyarország területén belül (indokolt esetben külföldön is, ha már adtunk megközelítő árajánlatot és az jó indok lehet a szerződéskötésre).

Miután minden kérdést tisztáztunk és szeretnénk megrendelni a terasz beépítést, a szerződéskötés következik a télikert szerkezetekre és a szerelésre. További információkat az elérhetőségeinken kérhet.

A télikert gyártás megkezdésének feltétele az előleg megérkezése. A gyártás időtartama függ a télikert szerkezet kialakításától. Fehér szín és maximum alakos formák esetén (ez a legelterjedtebb) 2 hét alatt készül el a télikertje. A fehértől eltérő szín és különleges forma (íves) esetén 8 hét a vállalási határidő.

Az elkészült szerkezetet az előzetesen megbeszélt és vállalt időpontban szállítjuk ki Önnek. A télikert beszerelés időtartama függ a szerkezet kialakításától, egyszerű szerkezet esetén 1-2 nap, összetettebb télikert esetén 2-3 nap alatt építjük fel.

Az alumínium külső merevítők adja meg a télikert statikai merevségét, ami ellenáll a külső terheléseknek (szél, hó, hideg, meleg).

Mennyibe kerül egy télikert?

Azt szoktuk mondani, hogy érdemes 100 ezer forint+áfa/négyzetméter + szerelési díj árral számolni, ez több is lehet, amennyiben fix üvegek helyett különböző típusú ajtókat, ablakokat kérünk nyithatóság gyanánt.

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Kivitelezés helyszíne*

Télikert méretei*

Hosszúság (eleje):
Szélesség (oldala):
Magasság (falnál):

Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)*:Üvegezés az oldalfalakban*

A tető borítása*

Színe*:

Megépítendő oldalak száma (tető nélkül)*:

Üzenet (nyílászárók elhelyezkedései és fajtái, egyéb információk, amit felhasználhatunk a télikert árajánlat készítésénél)

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Az ajánlatkérés elküldése gomb megnyomása után, kérjük ne zárja be a böngészőt, amíg a megerősítő oldal nem jelenik meg, különben az árajánlat kérés nem érkezik meg hozzánk!