1205 Budapest, Határ út 83. +36/1 287-81-00 partnerdoors@gmail.com
Menü

Ajánlatkérés

Tovább az űrlaphoz!

Kedves leendő ügyfelünk! Köszönjük szépen, hogy megtisztel minket bizalmával. Az alábbiakban az ajánlatkérés tekintetében kis magyarázattal szolgálunk az adatokra vonatkozóan, hogy az Ön ingatlanjához igazodó és az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb árajánlat kerüljön megküldésre. Ajánlatkérés és árajánlat kérés után biztosítjuk a minőségi kiszolgálást és szolgáltatást nyújtunk, melyhez az alábbi adatok szükségesek. Ezúton is köszönjük szépen ajánlatkérését, melyet a lehető leghamarabb kiszerkesztünk és megküldünk e-mailben.

ajanlatkeres telikertek magyarorszagon - árajánlat

télikertek, teraszbeépítés, ajánlatkérés

Mennyibe kerül egy télikert?

Nagy átlagban érdemes 130-250.000 Ft+áfa/négyzetméter + szerelési díj árral számolni. Az ajánlatkérés – melyet Ön most készül nekünk küldeni – arra hivatott, hogy az elképzeléseihez igazodva és a körülbelüli méretek alapján tudjunk küldeni egy előzetes, ingyenes árajánlatot. A végső (gyártási méretek szerinti) árajánlatot az ingyenes helyszíni felmérést (országos lefedettséggel dolgozunk) követően küldjük el, melynek alkalmával minden részletet átbeszélünk Önnel és ezt követően küldjük a végleges (az esetleges időközbeni változtatásokkal) árajánlatot, mely díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Milyen méretek szükségesek az árajánlat, ajánlatkérés készítéshez?

A télikert szélessége: ez a méret általában a ház falától számított távolság. Ha az terasz, ha önálló építmény, könnyű szerkezet, akkor az alakos részek a tetőnél.
A télikert hosszúsága: ez a méret általában megegyezik a terasz teljes szélességével, de természetesen építhetjük kisebbre is.
A télikert belső magassága: ez az a méret, ahonnan indulni fog a télikert, vagy a legmagasabb pontja.

Fenti adatok egy klasszikus télikert méretei. Ha Ön egyedi elképzelés alapján szeretné a beépítést, természetesen nincs akadálya. Használja nyugodtan az ajánlatkérés modulunkon belül az „Üzenet” felületét, ahol kifejtheti elképzelését.

Milyen adatok kellenek még az ajánlatkérés során?

Fontos részlet, hogy milyen nyílászárókat képzelt el leendő télikertjébe, melyre szintén kitérünk ajánlatkérés során.

A télikert nyílászárók szempontjából számtalan variáció létezik. A maximálisan kialakítható méretekről és az adott helyen ajánlott legideálisabb megoldásról kollégáink készséggel adnak tájékoztatást.
Nyílászárók működése lehet: bukó, nyíló, bukó-nyíló, bukó-toló, toló-harmonika és ezeknek a 2 szárnyas kivitele is.

Ezen felül tudnunk kell, hogy milyen osztásokat képzelt el a télikert oldalaiban. A legoptimálisabb osztás szélességben 1-1.3 méter, de ettől adott esetben eltérhetünk.

Lehetőség szerint az ajánlatkérés során várunk képeket (maximum 3 db) is a beépítendő területről, mely nagy segítség kollégáink számára. Kérjük figyeljen arra, hogy a küldendő képek ne haladják meg a maximum méretet.

Amint megvannak a konkrétumok és szeretnénk megrendelni a terasz beépítést / télikert építést, következhet a szerződéskötés a télikert szerkezetekre és a szerelésre.

A télikert gyártás megkezdésének feltétele a szerződés szerinti előleg megérkezése. A gyártás időtartama függ a télikert szerkezetének kialakításától. Fehér szín és maximum alakos formák esetén (ez a legelterjedtebb) 2 hét alatt készül el a télikertje. A fehértől eltérő szín és különleges forma (íves) esetén 8 hét a vállalási határidő.

Ajánlatkérés Után az elkészült szerkezetet az előzetesen megbeszélt és vállalt időpontban szállítjuk ki Önnek. A télikert beszerelés időtartama függ a szerkezet kialakításától, egyszerű szerkezet esetén 1-2 nap, összetettebb télikert esetén 2-3 nap alatt építjük fel.

További felmerülő kérdéseit az alábbi elérhetőségeinken várjuk:
Telefon: +36 1 287-81-00, + 36 20 336-06-43
E-mail: partnerdoors@gmail.com

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

A Télikertek-Magyarországon/Partner-Doors Kft. csapata

 

Méretek, Információk

Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)

Az ajánlatkérés elküldése gomb megnyomása után, kérjük ne zárja be a böngészőt, amíg a megerősítő oldal nem jelenik meg, különben az árajánlat kérés nem érkezik meg hozzánk!