1205 Budapest, Határ út 83. +36/1 287-81-00 partnerdoors@gmail.com
Menü

Alumínium télikert

Alumínium télikert, télikertek alumíniumból ISO minősítéssel, garanciával.

Alumínium télikert, télikertek alumíniumból ISO minősítéssel, garanciával. A Partner-Doors Kft. a télikertek és a teraszbeépítések specialistája. Több mint 5.000 elkészült beépítéssel büszkélkedhetünk országszerte az elmúlt 10 év során.

aluminium-telikert-teraszbeepitessel

alumínium télikert teraszbeépítéssel

Alumínium télikertek a legjobb minőségben és árban, közvetlenül a gyártótól!

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt. Télikert alumíniumból: ön megálmodja, cégünk mérnökei megtervezik, saját üzemünkben legyártjuk és saját szerelőcsapatunk szereli be. Munkáinkra így szívesen vállalunk garanciát, hiszen minden egy kézben összpontosul, alvállalkozók nélkül dolgozunk!  Ha Önnek is van terasza biztosan eljátszott már a gondolattal, hogy miként lehetne úgy átalakítani, hogy négy évszakos télikertje legyen. Megnyugtatjuk: van rá megoldás. Méghozzá mi olyan megoldást kínálunk, mellyel plusz egy teljes értékű életteret nyerhet otthona. Minden csak az Ön igényeitől függ!

aluminium-telikert

alumínium télikert

Alumínium télikert előnyei

A télikert alumíniumból sok előnnyel rendelkezik, a mai technológiákat és anyagfelhasználásokat tekintve nincs jobb választás. Kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkezik mely igen fontos, hiszen az alumínium télikert építése egész éves használatot biztosít időjárástól függetlenül.

Alumínium télikertek Magyarországon milyen színekben lehetséges?

Rengeteg más pozitívuma mellett a határ a csillagos ég a színek tekintetében is. Az alumínium alapanyagú télikertek alapszíne fehér. Ez a legolcsóbb lehetőség. A fehér szín majd minden egyéb színhez illik és elegáns megjelenésű. Ugyanakkor a RAL színskála minden színében lehetséges alumínium télikert gyártása, színtől függően az árak azonban változnak. Ha Önnek fa mintázatú télikert az álma, nálunk az sem akadály! Kérjen ingyenes árajánlatot a Partner-Doors Kft-től!

Alumínium alapú télikertek nyitásmódok szerint

Nyitásmódokat tekintve ez a legmodernebb télikert fajta, mely valóban sok lehetőséget kínál. A nyílászárók megválasztása gondos tervezést igényel, sok mindenre kell odafigyelni. Ha Önnek már van elképzelése ossza meg velünk és véleményezzük vagy ötlet híján kérje nyugodtan szakmai tanácsukat. Mindenre részletre kiterjedő tanácsokkal szolgálunk így biztos lehet benne, hogy végül Ön a lehető legpraktikusabb megoldást kapja tőlünk. Alumínium télikertek építése során a nyílászárók megválasztása függ a nyitásirányoktól ( a nyílászárók különböző helyigényűek), a szellőztetési lehetőségektől, a közlekedési útvonalaktól. Kérje szakértőink segítségét, hogy Ön a megfelelő döntést tudja meghozni!

telikertek-aluminiumbol

télikertek alumíniumból

Alumínium télikert ára

Az alumínium alapanyagú télikertek ára nem határozható meg pontosan, hiszen minden télikert egyedi. A télikert tájolása például sok mindent meghatároz. Bizonyos esetekben gondoskodni kell az árnyékolásról, hiszen anélkül olyan mértékben tud felmelegedni a helyiség, hogy gyakorlatilag használhatatlan lesz a nagy hőségek idején. Ebben szintén segítségünkre lehet a megfelelő és elegendő nyílászáró megválasztása és beépítése. Szintén befolyásolja a télikertek árát maga a méret és a beépítendő oldalak száma. Amennyiben szeretné tudni, hogy az ön ingatlanja esetében mennyibe kerülne egy alumíniumból készülő télikert.

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>