1205 Budapest, Határ út 83. +36/1 287-81-00 partnerdoors@gmail.com
Menü

Négy évszakos télikert

Négy évszakos télikert

Négy évszakos télikert építése manapság már nem csak a tehetősebbek kiváltsága. Építsünk egy télikertet! Mi, a Partner-Doors Kft. 20 éve foglalkozunk télikertek építésével Magyarországon és a határon túl egyaránt. Mintegy 5.000 télikert építésén, terasz beépítésen vagyunk túl ez alatt a 20 év alatt és bátran állíthatjuk: tapasztalatunk és képzett, profi szakembereink, saját gyártású szerkezeteink és nyílászáróink a garancia arra, hogy Ön az átadáskor azt kapja, amit megálmodott az elején.

Használja ki 50%-os szerkezeti kedvezményünket és ingyen beszerelt csatornát tartalmazó télikertet építünk Önnek!
Kérje ajánlatunkat 4 évszakos télikertre most!

4-evszakos-telikert

4 évszakos télikert

4-evszakos-terasz

4 évszakos terasz

negy-evszakos-telikert-epitese

négy évszakos télikert építése

 

Négyévszakos télikert

Építsünk tehát télikertet, de miért legyen 4évszakos télikert a beépítés? Mi sem egyszerűbb a válasznál: ha már egyszer télikert építésre adjuk a fejünket, akkor legyen az a télikert az év 365 napjában használható! Ha kedvünk szottyan – legyen tomboló nyár, vagy csontig hatoló hideg – kiülhetünk elfogyasztani a reggelinket, meghívhatjuk a családot egy vasárnapi ebédre, vagy éppen a reggeli kávénk kortyolása közben csodálhatjuk a napfelkelte megunhatatlan látványát. Ehhez hőszigetelt télikert szükséges a lehető legtöbb nyílászáróval. A lehető legnagyobb nyitható terület elérése a cél, hogy télikert szellőzése megfelelő és könnyen megoldható legyen.

Négy évszakos télikert hőhídmentes szerkezettel és árnyékolással

Egy ilyen minőségi télikert esetében Önnek és családjának mindig lesz egy olyan helyiség az ingatlanjában, ahol kipihenheti a nap fáradalmait és feltöltődhet. Időjárástól függetlenül, természetes fényben. Ahol elbújhat a világ elől és élvezheti a természet közvetlen közelségét. A hőszigetelő rendszer pedig biztosítja, hogy a helyiségben kialakított hőmérséklet olyan legyen, amelyet Ön beállított. Hőhídmentes szerkezeteink megakadályozzák a hővesztést. A négy évszakos télikertek az óriási üvegfelületeknek köszönhetően a beáramló napsugarak által közvetített energiával fűtik a helyiséget, melynek köszönhetően már az első fűtési szezonban jelentős összeget spórolhat. A Partner-Doors Kft. által alkalmazott árnyékolás pedig minden esetben biztosítja a megfelelő árnyékolást, legyen az Ön télikertje bármilyen tájolású. Árnyékolás nagyon sokféle lehet, erről bővebben itt olvashat.

4 évszakos télikert a beépítetlen teraszomra?

Természetesen lehetséges, sőt! Megrendeléseink többsége beépítetlen teraszra érkezik, hiszen a manapság az ingatlanok túlnyomó része rendelkezik terasszal, vagy erkéllyel. Önnek nincs más dolga, mint elküldeni az ajánlatkérést, a többit bízza ránk! Ha esetleg további kérdései merülnek fel, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, melyeket a kapcsolat fül alatt talál.