1205 Budapest, Határ út 83. +36/1 287-81-00 partnerdoors@gmail.com
Menü

Négy évszakos télikert

Négy évszakos télikert

Négy évszakos télikert építése manapság már nem csak a tehetősebbek kiváltsága. Építsünk egy télikertet! Mi, a Partner-Doors Kft. 20 éve foglalkozunk télikertek építésével Magyarországon és a határon túl egyaránt. Mintegy 5.000 télikert építésén, terasz beépítésen vagyunk túl ez alatt a 20 év alatt és bátran állíthatjuk: tapasztalatunk és képzett, profi szakembereink, saját gyártású szerkezeteink és nyílászáróink a garancia arra, hogy Ön az átadáskor azt kapja, amit megálmodott az elején.

Használja ki 50%-os szerkezeti kedvezményünket és ingyen beszerelt csatornát tartalmazó télikertet építünk Önnek!
Kérje ajánlatunkat négy évszakos télikert-re most!

4-evszakos-telikert

4 évszakos télikert

4-evszakos-terasz

4 évszakos terasz

negy-evszakos-telikert-epitese

Négy évszakos télikert

Építsünk tehát télikertet, de miért legyen 4évszakos télikert a beépítés? Mi sem egyszerűbb a válasznál: ha már egyszer télikert építésre adjuk a fejünket, akkor legyen az a télikert az év 365 napjában használható! Ha kedvünk szottyan – legyen tomboló nyár, vagy csontig hatoló hideg – kiülhetünk elfogyasztani a reggelinket, meghívhatjuk a családot egy vasárnapi ebédre, vagy éppen a reggeli kávénk kortyolása közben csodálhatjuk a napfelkelte megunhatatlan látványát. Ahhoz, hogy a télikertünk négy évszakos télikert legyen hőszigetelés szükséges a lehető legtöbb nyílászáróval. A lehető legnagyobb nyitható terület elérése a cél, hogy télikert szellőzése megfelelő és könnyen megoldható legyen. Az előbbiekre pedig a legalkalmasabb az alumínium télikert.

Négyévszakos télikert hőhídmentes szerkezettel és árnyékolással

Egy ilyen minőségi télikert esetében Önnek és családjának mindig lesz egy olyan helyiség az ingatlanjában, ahol kipihenheti a nap fáradalmait és feltöltődhet. Időjárástól függetlenül, természetes fényben. Ahol elbújhat a világ elől és élvezheti a természet közvetlen közelségét. A hőszigetelő rendszer pedig biztosítja, hogy a helyiségben kialakított hőmérséklet olyan legyen, amelyet Ön beállított. Hőhídmentes szerkezeteink megakadályozzák a hővesztést. A négy évszakos télikertek az óriási üvegfelületeknek köszönhetően a beáramló napsugarak által közvetített energiával fűtik a helyiséget, melynek köszönhetően már az első fűtési szezonban jelentős összeget spórolhat. A Partner-Doors Kft. által alkalmazott árnyékolás pedig minden esetben biztosítja a megfelelő árnyékolást, legyen az Ön télikertje bármilyen tájolású. Árnyékolás nagyon sokféle lehet, erről bővebben itt olvashat.

négyévszakos télikert a beépítetlen teraszomra?

Természetesen lehetséges, sőt! Megrendeléseink többsége beépítetlen teraszra érkezik, hiszen a manapság az ingatlanok túlnyomó része rendelkezik terasszal, vagy erkéllyel.Ha Ön is szeretne négy évszakos télikert-et, akkor nincs más dolga, mint elküldeni az ajánlatkérést, a többit bízza ránk! Ha esetleg további kérdései merülnek fel, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, melyeket a kapcsolat fül alatt talál.