1205 Budapest, Határ út 83. +361/287 8100 info@partner-doors.hu
Menü

Télikert

Télikert Magyarországon, télikert gyártás, télikert építés

Cégünk télikert gyártás, télikert építés szolgáltatást nyújt és ügyfeleink elégedettek velünk. Télikert Magyarországon és külföldön. Keressen minket bátran!

 Chceli by ste ďalsie informácie o zimnej záhrady, alebo o zabudovanie terasy, môžete čítať na nasledujúcej stránke.

Télikert Magyarországon. Cégünk kínálatában jelenleg a műanyag alapanyagú külső alumínium merevítővel ellátott télikert és hőhídmentes alumínium alapanyagú télikertek rendelhetőek.

A teraszfedések, szélfogók, teraszbeépítések, medencefedések, télikertek, előtetők építése során teljes körű megoldásokat kínálunk. A kész szerkezetek árnyékolásához is nagy választékot biztosítunk: télikert árnyékolók, alumínium redőny rendszerek, műanyagredőnyök, alumínium zsaluziák, naphálók, fareluxák, alumíniumreluxák, roletták, textil szalagfüggönyök, fa-, spagetti- és alumínium szalagfüggönyök, vagy kültéri vásznas árnyékolók.

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérést és szaktanácsadást, valamint a részletes tájékoztatást a télikert kialakításának lehetőségeiről. Garanciális feltételek tekintetében sem vallunk szégyent; tapasztalatunk, minőségi alapanyagaink, valamint korszerű technológiáink révén a cégünk által telepített télikertekre akár 10 év garanciát is vállalunk.

A télikert iránti vágy megszületése után gondos mérlegelés szükséges a felmerülő kérdések megválaszolásához.
Bemutatótermünkben ingyenes konzultációval segítünk megvalósítani az Ön télikertjét, az alábbi kérdéseket azonban mindenképpen érdemes átgondolni a megvalósítás előtt.

Télikert alumíniumból.

Télikertek alapanyagának kiválasztása sok mindentől függ.

A télikert tetőt szükséges akkor is alumíniumból készíteni, ha az oldalfalak műanyagból vannak, mivel alumínium tartó szarufák, statikailag  megfelelnek minden tető forma kialakításának. Az alumínium nem csak statikailag, formai kialakíthatósága megfelel a követelményeknek, hanem színféleség számos variációja is lehetséges, közte akár fautánzatú színek is.

Az alumínium az időjárásnak kitűnően ellenáll    Élettartalma nagyon magas.

Alumíniumból készült nyílászárók nagy szabadságot adnak a tervezéskor a nyitásmódok kiválasztásánál.

Toló-bukó ajtók

Harmonika ajtó

– Erkélyajtó

Bejárati ajtó

Alumínium télikert rendszerek

Az alumínium legnépszerűbb felhasználási módja a téli kertek, kocsi beálló, előtető és fedett teraszok esetében:

Ezek a szerkezetek már évek óta ismertek szerte a világon, és napjainkban törnek be a hazai piacra. Az alumínium univerzális felhasználási rendszere elősegíti, az épületek különleges kialakítását valamint segít további hasznos terek létrehozásában, melyek egész évben használhatóak. A modernizált szakmai munkánknak köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható.

A nagyobb fesztávú beruházások, projektek többnyire alumínium télikertes konstrukciókra épülnek. A télikert szerkezetek előnyei: könnyű és időjárás szélsőségeinek is ellenálló, megteremti a tervezési szabadságot és óriási lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek kialakításában, ami mi megtervezünk és legyártunk.

Ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem igényel különösebb kezelést.

Télikert, terasz lezárása és annak előnyei: 

megnöveli az épületek tereit, javítja az épület energia egyensúlyát, különleges télikertek megépítésével az életszínvonal emelésének ténye valósul meg, hatékony az épületszigetelés, teraszok és balkonok beázás megszüntetésére is kiválóan alkalmas.

Az Aliplast cég által gyártott alapanyagot, szálanyagokat, elemeket használjuk az alumínium télikert gyártásakor. Az Aliplast cég központja Belgiumban van, de szerte a világon sok országban forgalmazza a télikert gyártásához szükséges alapanyagokat.

A küldetés kivitelezését elősegíti az Aliplast cég

– a termékek magas műszaki minősége
– magas szintű ügyfélorientált szolgáltatás
– széleskörű és naprakész ajánlatok minden projektek valamint az egyéni megoldások terén
– modern gyártás, az alumínium profilok festése teljesen automatizált gépsoron
– hatékony terjeszkedés és kiszállítás
– technikai segítség és tanácsadás

Télikert műanyagból külső alumínium merevítővel:

A müanyag jobban szigetel mint az alumínium, viszont a nagy távolságok áthídalása miatt korlátozott a télikert tervezése.

Télikertről másként

A télikert nagy homlokzati és tető üvegfelületeivel elérhető magasabb fényhozam jelentősen hozzájárul kellemes közérzetünkhöz, közvetlen napfény szabályozza élettanilag fontos hormonjaink termelését, melyek szellemi és fizikai aktivitásunkat javítja. A fényszegény állapot depressziót okozó hormonokat termel. Mindenki által ismert tapasztalat, hogy verőfényes napokon aktívak, jókedvűek, a borús napokon levertek, rosszhangulatúak vagyunk. A több közvetlen napfény pozitív bio-fiziológiai komfortunkat és pszichés állapotunkat, vagyis életminőséget javítja. Télikertre tehát az energia megtakarítás mellett, nagyon fontos, hogy az életminőségünk magasabb színvonalának megteremtése szempontjából van szükség.

Szerencsés, hogy a télikert használatával a napenergia passzív hasznosítása útján, fűtési energia- megtakarítás is megvalósul. Ily módon a lakás bio-fiziológiai minősége mellett az épület hőháztartását is javítja a homlokzat mellé akár utólagosan is épített télikert.

A jó hőszigetelésű üvegezéssel, hőhídmentes profilból készült télikertek, az év jelentős részében a nappalival, szobával, egybenyíló térként használható, amíg a nagy nyári meleg, vagy erősen hideg tél be nem áll, de a klímát a lakásban mindenképp javítja. Télen napsugarak behatolnak a szobában és hő védelmet is nyújt.

Nyári időszakban a túlzott felmelegedés ellen árnyékolással. Megfelelő számú nyílászáróval,speciális üvegszerkezetekkel, vagy légkondicionálással védekezhetünk.

A télikert használatát a hideg idő beálltával a külön fűtéskörön működő fűtés teszi lehetővé. Háromrétegű üvegezés, csökkenti a fűtés költségeket, hisz a low-e üveg a meleget visszaveri, a napenergiát beengedi a télikert és zárt terasz helyiségben.

A télikert a napenergia passzív hasznosításában figyelemreméltó szerepet tölt be, különösen az átmeneti őszi és tavaszi időszakban, amikor a fűtési energia megtakarítható. A megfelelő anyagokból épített, jól hőszigetelő télikert többnyire a lakás legkedveltebb lakóhelyiségévé válik. Nyáron a télikert túlzott felmelegedése miatta, háromrétegű üvegezés esetén célszerű solár üveggel szereltetni.

Akinek saját kertje van, az jól tudja, hogy nyáron nem is lehetne jobb dolga, mint kiülni beszélgetni vagy épp olvasni egyet, miközben élezi a kellemes környezetet.

Ez azonban hazánk földrajzi elhelyezkedéséből adódóan csak az év egy bizonyos szakaszában lehetséges, melynek elmúlásával a zöldellő növényekre és a jó időre várhatunk egy teljes évet. A nyár végével viszont nem csak e kellemes időtöltésről kell lemondanunk, hanem az egyes növényeink téliesítését is meg kell oldalunk. Sajnos utóbbit a legtöbb háztartás helyhiány miatt nem tudja szükség szerűen biztosítani, így a növényeket szinte minden évben újra kell pótolni.

Szerencsére megoldásként választhatunk egy olyan lehetőséget, mely nem csak a növényeink téliesítését oldja meg, hanem számunka is lehetővé teszi, hogy egész évben nyári környezetben pihenhessünk egyet.

A télikertek ugyanis a kialakításuknak köszönhetően egy tökéletes közeget hoznak létre, mely az év minden szakában ideális fényviszonyokat és hőmérsékletet biztosít még a legkényesebb növényeknek is. A megfelelő alapanyagokat felhasználva a télikertek segítségével létrehozhatjuk a saját dzsungelünket, kis oázis szigetünket, vagy télen is átélhetjük a napfényes és zöld növényekkel övezett családi étkezéseket. Az oxigéndús és napfénnyel teli környezet további előnye, hogy a lakás belterében kialakítva könnyedén szabályozhatjuk a benti fényviszonyokat és a hőmérsékletet.

Ehhez azonban, a télikertek kialakítása során a fantázia mellett magas fokú szakértelem is szükséges, hiszen egy rosszul megválasztott profil vagy hiányos szigetelés akár tönkre is teheti a féltett növényeket.

Mikre érdemes odafigyelni a télikertek kivitelezése alkalmával?

Fontos, hogy már a tervezési fázis alkalmával figyelembe vegyük megrendelőink jövőbeli igényeit is, hiszen a jó télikert – ahogy egy kültéri kert – a családdal együtt alkot egy organikus környezetet.

Továbbá érdemes kiemelt figyelmet szentelni az alapanyagok minőségére, az üvegezésre és a szigetelésre, valamint a szükség szerinti utó- és karbantartási munkálatokra és a garanciára is.

Ha Ön nem csak egy téli növénytárolóra vágyik, hanem egy szerethető télikertre, mely egész évben tökéletes helyszíne lehet a családi életnek, kérje ingyenes igényfelmérésünket!

Mennyibe kerül egy télikert?

Azt szoktuk mondani, hogy érdemes 100 ezer forinttól/négyzetméter árral számolni, ez több is lehet, amennyiben fix üvegek helyett különböző típusú ajtókat, ablakokat kérünk nyithatóság gyanánt.

Kérjen árajánlatot még ma!>>>>>>

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Kivitelezés helyszíne*

Télikert méretei*

Hosszúság (eleje):
Szélesség (oldala):
Magasság (falnál):

Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)*:Üvegezés az oldalfalakban*

A tető borítása*

Színe*:

Megépítendő oldalak száma (tető nélkül)*:

Üzenet (nyílászárók elhelyezkedései és fajtái, egyéb információk, amit felhasználhatunk a télikert árajánlat készítésénél)

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Az ajánlatkérés elküldése gomb megnyomása után, kérjük ne zárja be a böngészőt, amíg a megerősítő oldal nem jelenik meg, különben az árajánlat kérés nem érkezik meg hozzánk!