1205 Budapest, Határ út 83. +36/1 287-81-00 partnerdoors@gmail.com
Menü

Terasz beépítés

Terasz beépítés | Terasz beépítés árak 50%-os akció

A terasz beépítés igénye erősödőben van, ez köszönhető az egyre szélsőségesebb időjárásnak is. A terasz beépítés árak nálunk a legkedvezőbbek.☝. A terasz beépítés manapság nagyon népszerű, hiszen sokan felismerték már az ebben rejlő lehetőségeket. Hőszigetelt rendszerrel a terasz beépítés gyakorlatilag egy új lakótérrel ajándékozza meg Önt, mely az év 365 napjában használható és állandóan természetes fényben úszik. A terasz beépítés árak rengeteg tényező alapján kerülnek meghastározásra!

Nem túlzás amikor azt állítjuk, hogy a terasz beépítés javítja életminőségünket, az életterünket teszi komfortosabbá, minden évszakban használható a szinte minden háznál megtalálható viszonylag nagy kihasználatlan tér.
Vacsora a szabad ég alatt a hűvösebb napokban is, a természet közelségét érezve.
Érdemes végiggondolni, hogyha elkezdjük tervezgetni a terasz beépítés-t milyen lehetőségek közül választhatunk, a legegyszerűbb megoldásoktól a legbonyolultabb kialakításokig.

Terasz beépítés árak

A lehetőségek számbavételéhez a saját szempontjait kell mérlegelnie, hiszen Ön dönti el, hogy hol és mennyi védelmet szeretne a nap az eső, a szél ellen, és mennyire szeretné kizárni vagy beengedni a külvilágot.
Terasz beépítés-nek csak a képzelet és a pénztárca szab határt az Ön elképzeléseinek. Oldalunkon részletesen tájékozódhat, Önnek melyik a legkedvezőbb megoldás.

Cégünk kizárólag hőszigetelt rendszerek kivitelezésével foglalkozik. Meggyőződésünk, hogy egy télikert akkor használható ki igazán, ha az az év 365 napján használható.

telikert magyarorszagon

télikert magyarországon

galéria

Télikert Vál

terasz beepites sopron

terasz beépítés Sopron

Hőszigetelt terasz beépítés:

Komfortosabb és erősebb teraszbeépítéseket valósíthatunk meg a hőszigetelt szerkezetekkel. Az ilyen szerkezetekkel beépített terasz lakótér minőségű, télen fűthető, nyáron hűthető.
Terasz beépítés-nél az oldalfalak lezárását számtalan nyithatóság teszi komfortosabbá. A hagyományos bukó-nyíló ablaktól – a teljes felületben nyitható hőszigetelt harmonika ajtóig.

Hőszigetelt terasz beépítése, nyílászáró fajtái:

Klasszikus csak nyíló kialakítás: Normál nyithatóságú ablak, vagy ajtó, ahol csak egy irányban lehetséges az adott nyílászárót kinyitni. Leggyakrabban bejárati ajtók esetében alkalmazzák.

Bukó-nyíló: A bukó-nyíló ablak vagy terasz ajtó, olyan vasalattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a két irányban történő nyitást. A terasz beépítés-nél lehetőségünk van arra, hogy az ablak vagy ajtó teljes felületét nyissuk, vagy a nyílászáró felső részénél csupán résnyire billentjük a nyílászáróinkat. A terasz beépítés árak különböző nyílásmódozatok alapján változhatnak!

Velence terasz beepites

Velence terasz beépítés

terasz beepites cegled

terasz beépítés Cegléd

teraszbeepites budakeszi

teraszbeépítés Budakeszi

Toló-bukó: A toló-bukó erkélyajtó az egyik legkedveltebb típusok közé tartozik. Egy toló-bukó szerkezet 50 % fix és 50 % eltolható részből áll. Ezen szerkezetek vasalati rendszere lehetővé teszi, hogy akár 170 cm széles eltolható felület legyen. A terasz beépítés működése könnyű és kényelmes, zárása tökéletes. A toló szárny egy sínkialakításban tolhatók el a fix rész előtt, így a szárny nyitott állapotban nem vesz el helyet a térből. Létezik kétszárnyú változatuk is, ebben az esetben középről tolható el két oldalra a két szárny. Ezzel a megoldással nagy nyitott felületet kapunk. Mindkét szárny buktatható.

Harmonika ajtó: A teljes nyílásméret kinyitható, így a teljes felülete szabadon átjárható. A szárnyak harmonikaszerűen egymásra lapozhatóak. Nyitáskor, és záráskor helyet vesznek el a térből. Alumínium süllyesztett küszöbbel is rendelhető a terasz harmonika ajtaja.

Hőszigetelt üvegezés:

Mi minden befolyásolja egy korszerű hőszigetelő üveg tulajdonságait?
– üveg típusa
– rétegek száma
– bevonat
– gázkitöltés
– távtartó

A jó minőségű hőszigetelt üveg legfőbb jellemzője az, hogy a gyártási technológiák fejlődésével kettő vagy három rétegű ablaküveg készül, amely azonban mégis egy építőelemet jelent. Az elmúlt évtizedben – mint sok más iparágban – az építőiparban is jelentős technológiai fejlődés zajlott le.

Az életminőséggel szembeni várakozások sok esetben új építőipari anyagok megjelenését hozták magukkal, ezzel együtt a hagyományosnak mondható anyagok körében is megújulás figyelhető meg. A terasz beépítés szempontjából ez történt az üvegipar területén is. Ennek az úgynevezett hőszigetelő üvegszerkezetnek mérhető fizikai jellemzői vannak. A legfontosabb ilyen jellemző az “u” érték (korábban “k” érték), amely az üvegfelületen vagy az ablakszerkezeten jelentkező hőveszteséget mutatja. Ha ez az adat u érték 1,1 W/m2K, ez azt jelenti, hogy jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező üveget választottunk, hiszen a hőveszteség mértéke 10 Kelvin fok benti-kinti hőmérséklet különbség esetén sem haladja meg az 1,2 Wattot négyzetméterenként.

Hőszigetelés

• Hagyományos hőszigetelő üvegszerkezetek (Ug=2,8 W/m2K)
• Fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (Ug=1,4 W/m2K)
• Argon gázzal töltött fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (Ug=1,1W/m2K)
• Háromrétegű, argongázzal töltött fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (Ug=0,7 W/m2K)

Kétrétegű, Low-E bevonatos argon gáz töltésű üvegezés.
A terasz beépítés-nél az úgynevezett Low-E (low emission= alacsony kibocsátású) bevonattal a hőszigetelő tulajdonság nagy mértékben javítható, ezért ma már majdnem minden üvegezést így készítenek el. Levegő kitöltéssel és Low-E bevonattal 1,3- 1,4 W/m2K U-érték érhető el. 1,0- 1,1 W/m2K érték eléréséhez már nemesgáz kitöltésre van szükség, a leggyakrabban argon gázt használnak.
Három rétegű üvegezés
Továbbra is argon gázzal kitöltve a légréseket, Low-E bevonatot használva, de nem kettő, hanem három réteg üvegezéssel 0,7 W/m2K értékre csökkenthető a hőátbocsátási tényező.

Ragasztott biztonsági üvegezés:

A ragasztott üveg kettő vagy több üvegréteg polivinilbutil fóliával történő összeragasztása során jön létre. Maga a fólia lehet különböző vastagságú, a biztonsági igényeknek megfelelően. Az eljárás első lépcsőjeként a megtisztított üvegfelületre felterítik a fóliát, majd hengerlés és vákuum segítségével létrehozzák az elsődleges kötést. Ezt követően az autoklávban 16 BAR nyomáson 120 celsius hőmérsékleten jön létre a végleges kötés a fólia és az üvegfelület között.
A ragasztott üveg biztonsági szempontból meg kell feleljen a vagyonvédelmi, személyvédelmi szempontoknak egyaránt. Ennek megfelelően ellen kell álljon a behatolási kísérleteknek, átdobásnak, átesésnek, speciális esetekben lőfegyvernek, robbanásnak, valamint üvegtörés esetén a fóliarétegnek rögzítenie kell a törött üvegcserepeket, amik így nem tudnak személyi sérülést okozni.

Ragasztott biztonsági üvegek jellemzői

• fényáteresztőképesség (víztiszta fólia felhasználása esetén) a síküvegévelközel azonos
• magas UV – szűrő képesség
• bevonatolható, jó megmunkálható
• törés estén is a nyílást zárva tartja, idegen tárgy behatolását, beesését megakadályozza, véd a lezuhanás ellen
• A fóliához tapadó üvegszilánkok nem okoznak sérüléseket
• hőszigetelő üvegszerkezetben jobb hangszigetelési érték
• a kész laminátum nem edzhető és nem előfeszíthető
• a ragasztott biztonsági üveg mechanikai illetve hőterheléssel szembeni viselkedése a float üvegére hasonlít.

ClimaGuard Solar üveg:

Olyan síküveg termék, amelynek felületén egy átlátszó, különlegesen vékony bevonat található.
Ennek köszönhetően a magas fokú fényáteresztés (66 %), a kiváló hőszigetelés (Ug=1.1 W/m2K), valamint a naphő elleni védelem (a naphőnek csak a 42 %-át ereszti át), egyaránt biztosított ugyanazzal az üvegezéssel. A terasz beépítés-nél a ClimaGuard Solar üveggel jelentősen csökkenthető a szobába jutó naphő, mivel ez az üveg ebből csak 42 %-ot ereszt be. Alacsony hőáteresztési képessége biztosítja a megfelelő komfortérzethez szükséges belső üvegfelületi hőmérsékletet. Emellett légkondícionáló berendezés esetén, nyáron jelentős energia megtakarítás is elérhető.